Birgit ontmoet eindelijk de man van haar leven: een jonge Amerikaan die niet alleen charmant, knap en intelligent is, maar ook nog eens steenrijk. Birgit weet niet meer waar ze het heeft en loopt op wolkjes. Ook haar vrolijke vrienden vinden de jongeman uiterst geschikt.

Het wordt helemaal te gek wanneer de Amerikaan Birgit ten huwelijk vraagt. Birgit is door het dolle heen en zegt 'ja'. Uiteraard wordt ze naar New York gevlogen om kennis te maken met haar toekomstige schoonouders. En Birgits vrienden mogen mee. Ze verblijven op het prachtige domein van de multimiljonairs even buiten de stad. Vooral Birgits toekomstige schoonmoeder blijkt een flamboyant figuur te zijn...

Na heel wat gedoe, wordt er een datum vastgelegd voor het huwelijk. Op de heuglijke dag verschijnen Birgit en haar toekomstige voor het altaar in St. Patrick's Cathedral in New York. Buiten schuiven tientallen limousines met honderden genodigden aan... Akke, Steve, Carlo, ZoŽ, Tom en Jasmijn zitten op de eerste rij in de kerk.
 
Games
Δ